Nin Hao - Reisverslag uit Hung Hom, Hong Kong van Dyon Hoekstra - WaarBenJij.nu Nin Hao - Reisverslag uit Hung Hom, Hong Kong van Dyon Hoekstra - WaarBenJij.nu

Nin Hao

Blijf op de hoogte en volg Dyon

29 Juli 2007 | Hong Kong, Hung Hom

Omdat een vriend van mij, Sjoerd, niet alleen durft rond te reizen in China, moest er iemand met hem mee. Ik doe het niet graag maar ik heb mij toch maar opgeofferd en dus zal ik de komende 5 weken rondreizen in China. We gaan van HongKong naar Beijing, althans dat is de bedoeling.
Deze site kan ik dan weer mooi gebruiken als dagboekje, want het is natuurlijk zonde als je bepaalde zaken van de reis zou vergeten. En dat betekent ook meteen voor de mensen die dat graag willen en/of niks te doen hebben, er meegelezen en gereageerd kan worden met al onze avonturen.
Het kan zijn dat ergens eind augustus de verhalen plots stoppen, excuses daar alvast voor maar dan zijn we waarschijnlijk opgepakt bij de grens van Noord-Korea (je kunt namelijk in de grensrivier zwemmen daaro dus ja, dat kunnen we niet missen).

Oja sjoerd, mijn medereiziger, zit daar al een maand en die blijft na het reizen nog 3 maanden stage lopen in China. Voor de mensen die echt niks te doen hebben (en die al niet de site van sjoerd lezen): www.sjoerddendaas.waarbenjij.nu, uiteraard eerst mijn site lezen. Die Sjoerd schrijft toch in een veel te deftige stijl:P.
Voor nu nog ff haiewa

• 29 Juli 2007 - 16:32

Gogem:

now ik bin benijd :) rustig an mar net te rustig, en oergrieslijk veel plezier! groetjes aan sjoerd! ;)

• 30 Juli 2007 - 04:29

Sjoerd:

Sterkte met die mafkees daar..

• 30 Juli 2007 - 06:59

Albert:

Heel veel plezier sjonnie!! De groeten aan gb!

• 30 Juli 2007 - 07:18

Janny De Vries:

Hee Dyon, heel veel plezier daar en
    genieten maar en pas goed op jezelf.
    gr. fam. de Vries

• 30 Juli 2007 - 08:06

Judith:

Heel veel plezier met z'n tweetjes in China... En natuurlijk zijn we heeelemaal niet jaloers dat jij je opgeofferd hebt om Sjoerd te vergezellen... ;) Geniet ervan!
    Liefs Judith

• 30 Juli 2007 - 08:35

Yvette:

hey dyon!!
    wat vet dat je alweeeeer zo ver weg gaat !!! wou dat ik ook kon gaan... heel veel plezier en ik zal je site in de gaten houden!! :) leuk!!
    xx vetje..

ps wanneer komt er een reunie? ;)

• 30 Juli 2007 - 08:46

Ruben:

Yes, eindelijk weer wat te doen!

Veel plezier jonge!

• 30 Juli 2007 - 08:55

Anne:

He Dyon!

Ja ik weet wel waarom jij naar China gaat....Jij wil de eerste persoon op de wereld zijn die op elke bladzijde van je paspoort één soort stempel heeft staan. Ook al mocht je dat in Afrika zijn gelukt, de Chinezen zijn daar niet zo aardig in. Als ik zo deze site bekijk begin je aardig op een wereldreiziger te lijken, gaaf man! Ik wens je veel plezier en zal je site regelmatig checken. Oja heb weer ov dus in september maar de Afrika@Grun reunie doen??

Dikke kus je a.s. vrouw...

• 30 Juli 2007 - 11:20

Geert:

Dyon jongen, jij weet ook niet van ophouden he! Heb je uberhaupt al aan het klimaat gedacht!? :D
    Geniet ervan, je weet dat ik jaloers ben!

dikke kus!

• 30 Juli 2007 - 15:30

Thea:

goeie reis en heel veel plezier!
    pas een beetje op sjoerd en doe hem de groeten!

• 30 Juli 2007 - 15:35

Wilma:

Sjonnie! Sjonnie! Sjonnie!
    Hoop dat jullie op De Trip af en toe nog een beetje tijd kunnen vrij maken voor ons om al die gave verhalen te vertellen! :D Vind 't echt leuk om te lezen!
    Heel veel plezier samen! ;)
    xxx Wilma

• 30 Juli 2007 - 15:49

Arjen:

Hey sjonnie!
    Je zit nu geloof ik nog in het vliegtuig.. Maar straks heb je weer 5 tjille weken! Echt beter man! succes met stempels verzamelen! goeie en ik blijf je site wel volgen!

gr Arie

• 30 Juli 2007 - 16:54

Veronique:

Hey Dyon,
    Veel plezier met reizen in China en ik zal je aan de hand van site volgen!!

xxx

• 31 Juli 2007 - 10:12

Klaas En Duufke:

Door je SMS je weten we dat je goed bent aangekomen in china na een toch nog lange reis. Doe S de groeten en heel veel plezier daar.